Siirry sisältöön
Ruokaristeily ryhmille M/S Merisarasteella

Perushintaan kuuluu alusvuokra ja henkilökunta, lisäksi valitaan tarjoilut:

Ruokasristeily Helsingin edustalla M/S Merisarasteella

Helsinki on upea kaupunki, erityisesti mereltä päin katsottuna. Jatkuvasti rikastuva ruokakulttuuri on levinnyt nyt myös merelle. Kerää siis porukka kasaan ja lähde nauttimaan risteilylle Helsingin edustalle!

Ruokaristeily on helppo tapa päästä hetkeksi irti arjesta. Meren rauhoittava pehmeys ja suolainen ilma takaavat ruokailunautinnon säällä kuin säällä. Risteilylle lähteminen on helppoa. Varaa risteily verkosta tai ota yhteyttä myyntiimme räätälöidäksesi juuri teidän näköisenne risteilyn. Varauksen voit tehdä suoraan online kaupastamme ja lisätietoihin voit laittaa erityiset toiveet, jotka pyrimme toteuttamaan. Lähdöt onnistuvat Kauppatorilta tai mahdollisuuksien mukaan haluamastanne paikasta.

Aluksenanne risteilyllä toimii suosittu M/S Merisaraste, joka tarjoaa nautinnollisen merielämyksen avarine sisätiloineen sekä äänentoistolaitteineen. Iso aurinkokansi mahdollistaa auringosta ja raikkaasta meri-ilmasta nauttimisen kauniilla säällä. Kolmen tunnin ruokaristeilyn perushintaan kuuluu tarjoiluhenkilökunta ja menu henkilömäärän mukaan. Aluksella ei ole anniskeluoikeuksia, mutta voit tilata etukäteen esim. virvokekorin. Omat juomat halutessanne sallittu. Aluksen avarissa sisätiloissa ruokailu noutopöydästä onnistuu vaivattomasti henkilökunnan pitäessä huolta siisteydestä ja ruokailun sujuvuudesta.

 

RUOKARISTEILYYN SISÄLTYY:

Alusvuokra 3h sisältäen tarjoiluhenkilökunnan: 1153€

Lisäksi noutopöytä ja muut tarjoilut valinnan mukaan. Mieleisensä voi valita sivun ylälaidasta päivämäärän alapuolelta.

•    avara saaristoristeilijä
•    1-90, sisäistumapaikkoja 65, ruokailemaan 46
•    erillinen aurinkokansi
•    äänentoistolaitteet
•    pääsy useimpiin laitureihin
•    ei anniskeluoikeuksia


Katso myös suositut illallisristeilymme!