Siirry sisältöön
2024 Lasten / eläkeläisten kausikortti Liuskaluodolle ja Uunisaareen
55,00 €

Lautalla pääset suoraaan Liuskaluodolle ja Uuunisaareen. Vene saapuu noutamaan nostamalla lipputangossa olevan viitan. Lähtölaiturin osoite Merisatamanranta 8, HSS seuran lähtölaituri.

Kun olet valinnut maksutavan niin kirjoita kausikortin haltian nimi lisätietoja kenttään. Mikäli ostat useamman kausikortin, kirjoita kaikkien kaikkien kausikortin saajien nimet.

Tämä kausikortti oikeuttaa rajattomaan kulkemiseen merisataman liikenteessä kaudella 2024 Uunisaareen ja Liuskaluodolle.

Kausikortti on henkilökohtainen. Pidäthän tilausvahvistuksen ja henkilötodistuksen mukanasi käyttäessäsi kausikorttia.

Merkitse maksua tehdessäsi lisätietokenttään sen henkilön nimi kenelle kulkuoikeus myönnetään. Jos siis ostat kausikortin esimerkiksi lapsellesi, tulee yhteystietokentässä olla hänen nimensä. Jos sama tilaus sisältää useamman kausikortin, merkitse lisätietokenttään myös muiden kausikortin haltijoiden nimet.

Maksun suorituksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jonka liitteenä on pdf-kuitti. Tämä kuitti toimii matkalippuna yhteysaluksessa. Voit tallentaa sen kätevästi puhelimeesi jolloin se kulkee aina mukana.

Yhteysaluksen puhelin: 044 2433347

Katso aikataulu