Siirry sisältöön
1133,00 € / 3 h

Perushintaan kuuluu alusvuokra ja henkilökunta, lisäksi valitaan tarjoilut:

Lounasristeily Helsingin edustalla M/S Merisarasteella

Helsinki on upea kaupunki, erityisesti mereltä päin katsottuna. Jatkuvasti rikastuva ruokakulttuuri on levinnyt nyt myös merelle. Kerää siis porukka kasaan ja lähde ruokailemaan lounasristeilylle Helsingin edustalle!

Lounasristeily on helppo tapa päästä hetkeksi irti arjesta. Meren rauhoittava pehmeys ja suolainen ilma takaavat ruokailunautinnon säällä kuin säällä. Risteilylle lähteminen on helppoa. Varaa risteily verkosta tai ota yhteyttä myyntiimme räätälöidäksesi juuri teidän näköisenne risteilyn. Varauksen voit tehdä suoraan online kaupastamme ja lisätietoihin voit laittaa erityiset toiveet, jotka pyrimme toteuttamaan. Lähdöt onnistuvat Kauppatorilta tai mahdollisuuksien mukaan haluamastanne paikasta.

Aluksenanne risteilyllä toimii suosittu M/S Merisaraste, joka tarjoaa nautinnollisen merielämyksen avarine sisätiloineen sekä äänentoistolaitteineen. Iso aurinkokansi mahdollistaa auringosta ja raikkaasta meri-ilmasta nauttimisen kauniilla säällä. Kolmen tunnin lounasristeilyn perushintaan kuuluu tarjoiluhenkilökunta ja menu henkilömäärän mukaan. Aluksella ei ole anniskeluoikeuksia, mutta voit tilata etukäteen esim. virvokekorin. Aluksen avarissa sisätiloissa lounasruokailu noutopöydästä onnistuu vaivattomasti henkilökunnan pitäessä huolta siisteydestä ja ruokailun sujuvuudesta.

 

LOUNASRISTEILYYN SISÄLTYY:

Alusvuokra 3h sisältäen tarjoiluhenkilökunnan: 1133€

Lisäksi noutopöytä ja muut tarjoilut valinnan mukaan. Mieleisensä voi valita sivun ylälaidasta päivämäärän alapuolelta.

•    avara saaristoristeilijä
•    1-90, sisäistumapaikkoja 65, ruokailemaan 46
•    erillinen aurinkokansi
•    äänentoistolaitteet
•    pääsy useimpiin laitureihin
•    ei anniskeluoikeuksia


Katso myös suosittu illalisristeilymme!