Kysymyksiä ja Vastauksia

Meri ja sää muodostavat haastavan mutta niin elämyksellisen ympäristön ja parhaimmillaan tarjoaa unohtamattoman ihania elämyksiä.

Olemme keränneet tähän muutamia vinkkejä, jotka tulee lukea, jotta risteilynne

olisi mahdollisimman mieluinen.

Mistä laivat lähtevät?

Lähtöpaikkamme on Kauppatorin Kolera-altaasta vanhan kauppahallin

edestä paikalta 4.

Milloin ruoat tulee tilata viimeistään ja mikä on pienin tilausmäärä?

Tarjoilut tulee tilata vähintään viikkoa ennen tilausta ja samalla on hyvä ilmoittaa mahdolliset allergiat. Tarjoilut laskutetaan aina minimissään 10 hengen mukaan.

Mitä jos sataa?

Säähän emme valitettavasti voi vaikuttaa. Pyrimme kumminkin kertomaan asiakkaille aina veneen sisätilojen koon, jotta huonommallakaan ilmalla ei kenenkään tarvitse istua ulkona. 

Onko risteilyn aikana mahdollista pysähtyä saareen?

Kyllä on. Tästä on kumminkin sovittava etukäteen kapteenin kanssa ennen risteilyä, jotta reitti voidaan suunnitella sen mukaan. Kaikilla aluksilla ei pääse kaikkiin saariin 

Miten allergiset huomioidaan?

Järjestämme allergisille pääosin korvaavat tarjoilut ilman lisäkorvausta. Allergiat on ilmoitettava hyvissä ajoin viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta myyntimme.

Mitkä ovat Aava Lines Oy:n peruutusehdot?

Varaus on voimassa 7 päivää. Mikäli vahvistettu tilaisuus perutaan 28 päivää ennen tilaisuuden päivämäärää, laskutamme 150€ tilaajalta. Mikäli kuljetus perutaan 28 - 14 päivää ennen kuljetuspäivää, perimme 50% tilaisuuden hinnasta. Mikäli tilaisuus perutaan 14 -0 päivää ennen tilaisuutta, perimme 100% tilaisuuden hinnasta. 

Tarjoiluiden osalta emme veloita peruutuksissa mitään, mikäli peruutus on tehty 14 päivää ennentilaisuutta.1 - 14 päivää ennen tilaisuutta tehtävien peruutusten tarjoiluista veloitamme 100% tarjoiluiden hinnasta.

Aava Lines Oy pyrkii olemaan joustava yhteistyökumppani. Kuljetuksiin tehtävät aikataulu ja matkustajamäärämuutokset on aina sovittava Aava Lines Oy:n kanssa erikseen. Tärkeä on huomioida, että ne voivat tuoda lisäkustannuksia.

Asiakkaasta johtuvista myöhästymisistä kuljetuksista perimme 100 euron (sis. alv. 10%.) lisämaksun alkavalta 15 minuutilta.

Merellä joudutaan turvallisuussyistä ottamaan huomioon sääolosuhteet, joten otattehan huomioon sen, että saatamme joutua tekemään muutoksia aikataulujen ja reittivalintojen suhteen. Tilaisuuksissa tilaaja toimii matkanjärjestäjänä.

MAKSAMINEN: Laskulla maksettavista tilaisuuksista perimme laskutuslisää 8€/lasku (sis. alv.24%.) Aluksilla maksuvälineenä käy pankki- ja luottokortit..