Takaisin

Pikkujouluristeily m/s Vallisaarella, kesto 3h

990,00 eur 990,00 eur

M/S VALLISAARI

Edustava ja tilava alus viihtyisillä sisätiloilla ja suurella yläkannella. Erittäin suosittu vaihtoehto yksityisristeilyihin. Kansi mahdollistaa raikkaasta meri-ilmasta nauttimisen kauniilla säällä. Monipuolisista tarjoiluvaihtoehdoistamme jokainen löytää varmasti mieleisensä tarjoilut risteilylle herkullisista voileivistä ja kakuista aina saariston henkeen toteutettuihin joulun henkeen toteutettuihin noutopöytiin.

RISTEILYN PERUSTIEDOT

Risteily alkaa Kauppatorin Kolera-altaasta Vanhan Kauppahallin kupeesta paikalta 4 ja päättyy samaan paikkaan. Alus on lähtöpaikalla noin 15 minuuttia ennen risteilyn alkua.

Risteilyä on mahdollista jatkaa risteilyn aikana sovittua pidempään, mikäli alus on vapaa. Lisätunnit laskutetaan aluksen listahinnan mukaan ja tästä on sovittava aluksen henkilökunnan kanssa risteilyn aikana.

ESIMERKKIREITTI

Risteilyreittimme kulkee kaupungin kauneimmin valaistujen rantojen ohi. Alus lipuu Kaivopuiston, Kruunuhaan ja Kauppatorin valojen alla. Reitti voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan. Mainitsethan mahdollisesta toiveesta lisätietoja -kentässä.

TARJOILUT JA LISÄPALVELUT

Tutustu menuvaihtoehtoihin: Katso ruokatarjoilut tästä (linkki)

Katso juomat tästä (linkki)

 

Aluksella on anniskeluoikeudet. Mikäli haluat tilata alkoholijuomia ennakkoon, laita tästä tieto lisätietoja kenttään, niin olemme yhteydessä. Aluksen perus valikoimaan kuuluu aina laadukas valikoima juomia.

TARJOILUHENKILÖKUNTA

Risteilyn perushintaan ei kuulu tarjoiluhenkilökuntaa. Suosittelemme erityisesti ruokaristeilyiden ja isompien varausten yhteydessä risteilyemännän tilaamista. Hinta 34€/h (min. laskutus 2h) sis. alv 24%.

 

Virvoitusjuomalajitelma (€/kpl):
Vesipullo (€/kpl):
Valitse menu (€/hlö):
Erityisruokavaliot:
Kommentit:
Risteilyemäntä:
Opastus:
Kahvi / tee ja juustokakku (€/kpl):
Kahvi / tee (€/kpl):
Tallenna matka (PDF)