Takaisin

Kolmen tunnin risteily Helsingin saaristoon Merisaraste aluksella

900,00 eur 900,00 eur

RISTEILYN PERUSTIEDOT

Saaristoristeily Helsingin kauniiseen itäsaaristoon. Reitti kulkee Kaivopuiston ja Suomenlinnan editse kohti itäsaariston huviloita. Reitti voidaan myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Risteily alkaa Kauppatorin Kolera-altaasta Vanhan Kauppahallin kulmalta paikalta 4 ja päättyy samaan paikkaan. Alus on lähtöpaikalla noin 15 minuuttia ennen risteilyn alkua.

Risteilyn kesto on kolme tuntia. Risteilyä on mahdollista jatkaa sovittua pidempään, mikäli alus on vapaa. Lisätunnit laskutetaan aluksen listahinnan mukaan ja tästä on sovittava aluksen henkilökunnan kanssa risteilyn aikana.

TARJOILU

Tarjoilut (jos tilattu) on tarjolla aluksella noin 30 minuuttia lähdön jälkeen Villingin ja Jollaksen maisemissa. (Ruokailu tarjolla heti risteilyn alkaessa, etenkin jos risteilyemäntää ei ole erikseen tilattu)

Risteilyn perushintaan ei kuulu tarjoiluhenkilökuntaa. Suosittelemme erityisesti ruokaristeilyiden ja isompien varausten yhteydessä risteilyemännän tilaamista. Hinta 96€ sis. alv 24% /kolmen tunnin risteily. 

LISÄPALVELUT

Voitte halutessanne tilata risteilylle opastuksen. Kielivaihtoehdot suomi, ruotsi tai englanti. Hinta opastukselle 434 € sis. alv 24% /kolmen tunnin risteily.

Valitse menu (€/hlö):
Risteilyemäntä:
Opastus:
Vesipullo (€/kpl):
Virvoitusjuomalajitelma (€/kpl):
Erityisruokavaliot:
Kommentit:
Tallenna matka (PDF)